ملحوظه انا عارفه انى بكتب لنفسى لان مفيش بنات هنا خاااااالص
المقادير
125جرام زبده
1كوب سكر بنى
1 ملعقه صغيره فانيليا
2 بيضه
1كوب دقيق
1 ملعقه بيكنج بودر
1\2كوب كاكاو
1\3 كوب لبن نصف دسم
1\2 كوب شيكولاته خام قطع
طريقه التحضير:
سخنى الفرن على درجه 180
ادهنى صينيه مستديره مقاس 24 بقليل من الزبد والدقيق
اضربى الزبده مع السكر جيدا باستخدام العجان او مضرب كهربى حتى يصبح لون الخليط كالكريمه
اضيفى البيض بالتدريج على الخليط السابق ثم ضعى الفانيليا واستمرى فى الخفق جيدا
انخلى الدقيق مع البيكنج بودر والكاكاو واضيفيهم على الخليط السابق ...استمرى فى العجن لبضعه دقائق قليله
اضيفى اللبن ثم قطع الشيكولاته واستمرى فى التقليب حتى تحصلين على خليط متجانس القوام
ضعى الخليط فى الصينيه وادخليها الفرن لمده 40 دقيقه على درجه حراره 180 او حتى تتاكدين من النضج
للتزين
150جرام زبده
150جرام شيكولاته خام قطع
ضعى الزبده والشيكولاته فى حمام ماء ع النار حتى تذوب الشيكولاته تماما اتركيها جانبا حتى تبرد
افردى خليط الشيكولاته على سطح الكيكه وجوانبها زينيها بالمكسرات او فواكه مجففه او حسب الرغبه
وبالهنا والشفا
ملحوظه انا جربتها وكانت هايله جدا
المقادير
125جرام زبده
1كوب سكر بنى
1 ملعقه صغيره فانيليا
2 بيضه
1كوب دقيق
1 ملعقه بيكنج بودر
1\2كوب كاكاو
1\3 كوب لبن نصف دسم
1\2 كوب شيكولاته خام قطع
طريقه التحضير:
سخنى الفرن على درجه 180
ادهنى صينيه مستديره مقاس 24 بقليل من الزبد والدقيق
اضربى الزبده مع السكر جيدا باستخدام العجان او مضرب كهربى حتى يصبح لون الخليط كالكريمه
اضيفى البيض بالتدريج على الخليط السابق ثم ضعى الفانيليا واستمرى فى الخفق جيدا
انخلى الدقيق مع البيكنج بودر والكاكاو واضيفيهم على الخليط السابق ...استمرى فى العجن لبضعه دقائق قليله
اضيفى اللبن ثم قطع الشيكولاته واستمرى فى التقليب حتى تحصلين على خليط متجانس القوام
ضعى الخليط فى الصينيه وادخليها الفرن لمده 40 دقيقه على درجه حراره 180 او حتى تتاكدين من النضج
للتزين
150جرام زبده
150جرام شيكولاته خام قطع
ضعى الزبده والشيكولاته فى حمام ماء ع النار حتى تذوب الشيكولاته تماما اتركيها جانبا حتى تبرد
افردى خليط الشيكولاته على سطح الكيكه وجوانبها زينيها بالمكسرات او فواكه مجففه او حسب الرغبه
وبالهنا والشفا
ملحوظه انا جربتها وكانت هايله جدا